Sinterklaasfeest op zondag 3 december om 10u30:

Zouden er ook dit jaar geen stoute kinderen zijn? Als de blaadjes neerdwarrelen zo begin november, dan komen de eindejaarsfeesten er met rasse schreden aan. En ja de eerste die zoals elk jaar komt dat is onze kindervriend nummer één en dat is niemand minder dan Sinterklaas samen met zijn goede en trouwe vriend Piet. En ook ja! Hij komt naar jaarlijkse gewoonte een bezoek brengen aan onze gilde, en wel op zondag 3 december om 10u30.
En zoals we de traditie verder zetten zorgen we voor een gezellige sfeer met lekkere pannenkoeken en chocomelk. Hierbij nodigt het bestuur van de wijngilde alle brave kinderen en kleinkinderen heel graag uit! Ik ben er trouwens zeker van dat de Sint lekkers gaat uitdelen aan alle brave kinderen. Wil je er graag bij zijn en je bent maximum 12 jaar? Schrijf je dan in voor zondag 26 november 2023. We willen de drukke agenda van de Sint wat lichter te maken door je voornaam, familienaam en leeftijd door te geven alsook de naam van de papa, mama, en eventueel die van Oma of Opa, Pépé of Mémé.   Hoe kun je dat regelen? Stuur gewoon een e-mail naar Bruno, onze secretaris,  op zijn e-mailadres: bruno.therry@skynet.be . Hij zal dan zorgen dat dit terecht komt bij Sinterklaas. Ik hoop dat hij ook dit jaar in zijn grote boek geschreven heeft dat er géén stoute kinderen zijn. Je komt toch ook? Tot dan. Bruno                                                                                                                                      
Download hier de sinterklaastekening